Κολιοί ριγανάτοι

ΥΛΙΚΑ

4-5 κολιούς
150 γρ. λάδι
1 λεμόνι
Αλάτι- πιπέρι
Ρίγανη
Λίγες σκείδες σκόρδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα ταψάκι βάζουμε τους κολιούς καλά στραγγισμένους
μαζί με το λάδι το σκόρδο  τη ρίγανη πιπέρι αλάτι και λεμόνι.
Ψήνουμε στους 250 βαθμούς για 15-30 λεπτά.

Σημείωση:Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον γαύρο,αλλά χωρίς σκόρδο.
kolios
Θερμίδες : 310

Εκτύπωση συνταγής Εκτύπωση συνταγής

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 comments on “Κολιοί ριγανάτοιAdd yours →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *