Νηστίσιμο αλάδωτο κέϊκ

ΥΛΙΚΑ
1 Ποτήρι νερό
1 Ποτήρι χυμό πορτοκάλι
Ξύσμα 1 πορτοκαλιού
250γρ. ινδοκάρυδο
1 μπέικιν πάουντερ
Λίγες σταφίδες
300 γρ. ζάχαρη
300 γρ. αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ και ανακατεύουμε με το σύρμα.
Έπειτα στρώνουμε σε ένα ταψί μετρίου μεγέθους αντικολλητική
λαδόκολλα  και ρίχνουμε το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180  βαθμούς στον αέρα, για περίπου 40 λεπτά
(ανάλογα με τον φούρνο),  μέχρι να ροδίσει.
Καλή επιτυχία!

Σημείωση: Μπορούμε να το σερβίρουμε ρίχνοντας επάνω
μαρμελάδα ή τριμμένα αμύγδαλα.

nistisimo_keik

Θερμίδες: 200-250 περίπου το κομμάτι.

Εκτύπωση συνταγής Εκτύπωση συνταγής

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 comments on “Νηστίσιμο αλάδωτο κέϊκAdd yours →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *