Μπατζίνα με γιαούρτι 2%

Υλικά

1 φλιτζάνι του τσαγιού αραβοσιτέλαιο
1 φλιτζάνι του τσαγιού καλαμποκάλευρο
1 γιαούρτι 2%
3 αυγά
1 κολοκύθι μεγάλο ή 3 μικρά κολοκυθάκια
1/4 τυρί φέτα
Λίγο πιπέρι – μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

Σε ένα πιάτο τρίβουμε στο τρίφτη το κολοκύθι.
kolokithi-trimeno

Κόβουμε σε κομματάκια με τα χέρια μας την φέτα.

tyri-trimmeno

Σε μια λεκάνη χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε,το αραβοσιτέλαιο,το καλαμποκάλευρο,το γιαούρτι,
το κολοκύθι,το τυρί,πιπέρι,μοσχοκάρυδο και τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας,μέχρι να γίνει
ένα χυλός πηχτός.
Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε το μείγμα μέσα.
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς,πάνω – κάτω για 30 λεπτά έως 1 ώρα μέχρι
να ροδίσει η επιφάνεια του ταψιού.

mpatzina

mpatzina-me-giaourti

Εκτύπωση συνταγής Εκτύπωση συνταγής

Θερμίδες: 211 (1 μερίδα)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 comments on “Μπατζίνα με γιαούρτι 2%Add yours →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *