Ανοιξιάτικο αρνάκι

Υλικά

2 κιλά αρνάκι
1 1/2 κιλό πατάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
2 σκελίδες σκόρδο
χυμό από ένα λεμόνι
Χυμό από ένα πορτοκάλι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
δεντρολίβανο-θυμάρι
αλάτι-πιπέρι
1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε σε ένα ταψί.
Γύρω του απλώνουμε τις πατάτες.
Προσθέτουμε θυμάρι,δεντρολίβανο,αλάτι-πιπέρι,κρεμμύδι και σκόρδο ψιλοκομμένα.
Ανακατεύουμε τους χυμούς λεμονιού και πορτοκαλιού με τη μουστάρδα και ρίχνουμε το μείγμα μας πάνω
από το κρέας και τις πατάτες.
Ανακατεύουμε να πάει παντού και τέλος ρίχνουμε το λάδι.
Ψήνουμε το αρνάκι σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μιάμιση ώρα περίπου.

arnaki anoixiatiko
Θερμίδες : 718

Εκτύπωση συνταγής Εκτύπωση συνταγής

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 comments on “Ανοιξιάτικο αρνάκιAdd yours →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *