Η τυρόπιτα της Φραντζέσκας

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο φύλλο κρούστας
1/2 κιλό φέτα τυρί
4 αυγά
Λίγο γάλα
1/2 πακέτο βούτυρο λιωμένο
1 κουτάκι σόδα (αναψυκτικό)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα πυρέξ ή σε ένα ταψί αλείφουμε ελαφρά με βούτυρο και τοποθετούμε κάτω 3 φύλλα κρούστας.
Τρίβουμε στο τρίφτη λίγη φέτα και την ρίχνουμε πάνω στα φύλλα.
Βουτυρώνουμε ελαφρά τα  2 φύλλα κρούστας ρίχνουμε τριμμένο τυρί και συνεχίζουμε αυτή την διαδικασία 2 φύλλα κρούστας με τριμμένο τυρί
μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα μας.
tyropita
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με λίγο γάλα.
Χαράζουμε με ένα μαχαίρι ελαφρά τη τυρόπιτα,ρίχνουμε να πάει παντού το μείγμα με τα αυγά και το λιωμένο βούτυρο
και στο τέλος ρίχνουμε τη σόδα.
tyropita 1
Τη ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
tyropita 2

Θερμίδες : 340 

Εκτύπωση συνταγής Εκτύπωση συνταγής

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Η τυρόπιτα της Φραντζέσκας, 2.0 out of 10 based on 1 rating

0 comments on “Η τυρόπιτα της ΦραντζέσκαςAdd yours →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *