Χοιρινό με αμύγδαλα & σταφίδες

ΥΛΙΚΑ

6 φιλέτα χοιρινό
2/3 φλιτζάνι του τσαγιού σταφίδες
Αλάτι-πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2/3 φλιτζάνι του τσαγιού αμύγδαλα ψιλοκομμένα
1/2 λίτρο ζωμός βοδινός

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τις σταφίδες σε καυτό νερό για 10 λεπτά.
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι και τα διατηρούμε ζεστά.
Μαραίνουμε σε μια κατσαρόλα με το λάδι τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τα γυρίζουμε να ροδίσουν.
Σβήνουμε με το ζωμό,ρίχνουμε μέσα και τις σταφίδες (στραγγισμένες),δοκιμάζουμε για αλάτι κι αφήνουμε για λίγο ακόμα να πυκνώσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε τα φιλέτα στα πιάτα, τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.

xoirino fileto me amygdala
Θερμίδες: 320 (για 1 μερίδα)

Εκτύπωση συνταγής Εκτύπωση συνταγής

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 comments on “Χοιρινό με αμύγδαλα & σταφίδεςAdd yours →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *