Χοιρινό λεμονάτο

ΥΛΙΚΑ

2 κιλά χοιρινό μπούτι
2 λεμόνια
Ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε το κρέας και το αλείφουμε με το ελαιόλαδο και το πασπαλίζουμε με αλάτι-πιπέρι.
Το βάζουμε σε ένα ταψί και το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα και 30 λεπτά.
Ρίχνουμε το χυμό των λεμονιών και μερικά κομματάκια από φλούδες λεμονιού.
Αφήνουμε το κρέας να ψηθεί για 1 ακόμη ώρα,ενώ το περιχύνουμε συχνά με τη σάλτσα του.

xoirino lemonato
Θερμίδες: 160

Εκτύπωση συνταγής Εκτύπωση συνταγής

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 comments on “Χοιρινό λεμονάτοAdd yours →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *