Μπακαλιάρος κατσαρόλας

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. μπακαλιάρος παστός ξαλμυρισμένος
2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
750 γρ. πράσο σε ροδέλες
500 γρ. πατάτες σε ροδέλες
1 φύλλο δάφνης
750 γρ. νερό
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα μέτρια ή γλυκιά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο για 2-3 λεπτά.
Το βγάζουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
Ρίχνουμε το πράσο στην κατσαρόλα και  το σοτάρουμε ελαφρά.
Προσθέτουμε τις πατάτες,τη δάφνη και ένα ποτήρι νερό.
Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά.
Λιώνουμε το τηγανισμένο σκόρδο με την πάπρικα.
Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε κομμάτια και ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με το σκόρδο.
Ανακατεύουμε ελαφρά, προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό και σιγοβράζουμε για  10 λεπτά.

mpakaliaros stin katsarola
Θερμίδες : 200

Εκτύπωση συνταγής Εκτύπωση συνταγής

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 comments on “Μπακαλιάρος κατσαρόλαςAdd yours →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *