Κρεμμυδόπιτα

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
1 φλιτζάνι του τσαγιού τραχανά
8 φύλλα για πίτα
2 ποτήρια του νερού γάλα
4 κουταλιές της σούπας λάδι
4 αυγά
Δυόσμος
Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το λάδι με τα κρεμμύδια μέχρι να ροδίσουν.
Ζεσταίνουμε το γάλα  και βάζουμε τον τραχανά να βράσει.
Αναμειγνύουμε τα δύο υλικά και όταν κρυώσουν προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και το δυόσμο.
Στρώνουμε σε  ένα ταψί λαδόκολλα και αλείφουμε τα φύλλα  με βούτυρο.
Αδειάζουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.
Ψήνουμε την κρεμμυδόπιτα σε μέτριο φούρνο για 40-50 λεπτά.

Θερμίδες: 330 περίπου (1 κομμάτι)

Εκτύπωση συνταγής Εκτύπωση συνταγής

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Κρεμμυδόπιτα, 10.0 out of 10 based on 1 rating

0 comments on “ΚρεμμυδόπιταAdd yours →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *