Ρεβυθάδα

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό ρεβύθια
1 κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα
1-2 φύλλα δάφνης
2 σκελίδες σκόρδο
2 ξερά κρεμμύδια
2 ντομάτες
1 ποτήρι του νερού λάδι
Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουσκέυουμε τα ρεβύθια με τη σόδα σε νερό για 8 ώρες.
Τα ξεπλένουμε,ρίχνουμε αλάτι-πιπέρι και τα τοποθετούμε στο τσουκάλι.
Βάζουμε τα σκόρδα,τις φέτες ντομάτας και τα κρεμμύδια
Συμπληρώνουμε νερό μέχρι να σκεπάσει τα ρεβύθια.
Κλείνουμε το τσουκάλι με ζυμάρι.
Το ψήνουμε όλο το βράδυ στη χόβολη του τζακιού.

Εκτύπωση συνταγής Εκτύπωση συνταγής

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Γράψτε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>