Κριθαράκι Γιουβέτσι με Μανιτάρια

ΥΛΙΚΑ

1/2 κιλό κριθαράκι χοντρό
1 κουτί μανιτάρια (500 γρ.)
2-3 ώριμες ντομάτες ή χυμό
1 κρεμμύδι μεγάλο
λίγο σκόρδο
λάδι,αλάτι,πιπέρι
1 μασούρι κανέλα (κομμάτι)
Πιπεριά (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

– Σοτάρουμε στο λάδι τα μανιτάρια φέτες και το κρεμμύδι (ψιλοκομμένο).
– Ρίχνουμε τη ντομάτα, το σκόρδο, πιπέρι, αλάτι και τα υπόλοιπα.
– Εν το μεταξύ βράζουμε το κριθαράκι καλά, αλλά όχι πλήρως (να είναι λίγο σκληρό)
και το σουρώνουμε.
– Ανακατεύουμε με τη σάλτσα και το βάζουμε στο φούρνο στους 200-220 βαθμούς.
‘Όταν «πιάσει» κρούστα το βγάζουμε.

( αν η σάλτσα δεν είναι αρκετή, βάζουμε λίγο νερό)

Θερμίδες : 620 

Εκτύπωση συνταγής Εκτύπωση συνταγής

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 comments on “Κριθαράκι Γιουβέτσι με ΜανιτάριαAdd yours →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *